خواص سبزی خوردن

 

 

سفره های ایرانی با سبزی خوردن سبز می شود. سبزی ها نه تنها سفره را زیبا می کنند و باعث تحریک اشتها می شوند, بلکه با دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت هم بسیار مفید هستند. به طوری که کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.

 

 

نقش سبزی در سفره هفت سین


هر سروینگ معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.

 

ریحان : ریحان منبع خوبی از ویتامینA , بتاکاروتن, ویتامین B6 و منیزیم به شمار می رود. 5 برگ ریحان کمتر از 1 کالری انرژی دارد ودر عین حال, حاوی بیش از 96 واحد بین المللی ویتامین آ , 3/85 میلی گرم کلسیم, 11/5 میلی گرم پتاسیم به اضافه مقادیر کمتری از ویتامینC و دیگر ویتامین ها, مواد معدنی, پروتئین وفیبر است.

 

علاوه بر این, ریحان حاوی فلاونوئید ها و آنتی اکسیدان ها هم هست و به همین دلیل در پیشگیری از بروز سرطان نقش دارد. ریحان گیاهی ضد اسپاسم, اشتها آور, خلط آور(جهت درمان سرفه), ضد نفخ و ضد تهوع است. همچنین باعث تحریک ترشح شیر در مادران شیرده می شود و در از بین بردن کرم های روده ای و در درمان کرامپ معده, ورم معده, یبوست و التهاب روده هم کاربرد دارد. ریحان بر روی سیستم عصبی تاثیر می گذارد و در درمان تحریک های عصبی, خستگی, افسردگی, اضطراب و بی خوابی نقش قابل توجهی دارد. شاید این نکته را هم بدانید که به منظور کاهش خارش و التهاب ناشی از نیش حشرات, می توانید ریحان تازه را به محل آسیب دیده گی بمالید. هنگام خرید ریحان دقت کنید که برگ های ریحان سبز و درخشان بوده و فاقد هر گونه لکه قهوه ای باشد.

 

 

شما می توانید از ریحان به صورت تازه, فریز شده ویا خشک در غذا هایی چون سوپ, خوراک ماهی, املت, سس خوراک پاستا, پیتزا و یا به همراه دیگر سبزی ها به عنوان سبزی خوردن استفاده کنید. همچنین می توانید ریحان تازه را به سالادها, سرکه و روغن زیتون اضافه کنید تا از طعم مطلوب آن در انواع خوردنی ها لذت ببرید.ولی حتما به این نکته توجه داشته باشید که اگر می خواهید ریحان را به غذای در حال پخت اضافه کنید, در انتهای پخت این کار را انجام دهید تا طعم و بوی ریحان در غذا باقی بماند و در حین پخت از بین نرود.

 

تره :برگ های تره حاوی مقادیر زیادی ویتامینA ,C و مواد معدنی همچون آهن است. همچنین در تره ماده ای وجود دارد که قادر است ویتامینB را به صورت فعال آن تبدیل کند. تره خواص ضد سرطانی دارد و تا حدی قادر است بیماری آسم را تسکین دهد. همچنین تره در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی نقش دارد و برای بهبود بواسیر هم به کار می رود. در ضمن با افزودن تره به غذا هایی مثل گوشت و ماهی می توان بوی بد آنها را کاهش داد.



تاريخ : | | نویسنده : shop-internets |
رپورتاژ
قیمت پرینتر | قیمت سرور | خرید کالاهای دیجیتال
کاشت ناخن چه مشکلاتی برای شخص ایجاد می کند؟
فال حافظ
معرفی سایت اکسپرت سئو و خدمات تیم اکسپرت سئو
معرفی قالیشویی پاک مهر
فروش جوجه بوقلمون - اردک - مرغ بومی - شترمرغ
سئو یعنی چی ؟
طراحی سایت با شرکت وب افرا
دانلود موزیک در دهکده موزیک
معرفی تورهای ارزان شهرهای آنتالیا استانبول و اروپا روسیه
علت سفر مردم با تورهای لحظه آخری ارزان قیمت کیش تایلند مالزی و دبی
استفاده از میز و صندلی های استاندارد در تالار عروسی
نکاتی در باره کامل بودن تجهیزات تالار عروسی
بلیط های چارتری ارزان قیمت
خرید بلیط چارتر هواپیما
بهترین روش انتخاب آتلیه عروس
چگونه یک آتلیه عروس​ ​و آتلیه عکاسی​​ ​خوب را انتخاب کنیم ؟
طراحی سایت اصفهان |طراحی سایت حرفه ای | سئو تضمینی سایت
معرفی جاذبه های گردشگری گلستان شهرکرد و تور نوروز ۹۶ قشم کیش مشهد
اتوبار و باربری آریا

لینک های مفید
قفل برقي | فروش مکمل بدنسازی | آموزش عکاسی | لوله بازکنی | اجاره آپارتمان مبله در تهران | رمونه | تالار | شرکت آبنما | آگهی | نازایی | توزیع کننده محصولات آرایشی | یو پی اس ایران | یو پی اس آنلاین | یو پی اس ایران | یو پی اس apc | یو پی اس apc |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.